7 mars 2012

Någonting alla hemma mammor borde få göra

I går fick jag en kväll för mig själv. Jag åkte in till stan för att träffa en kompis och äta gott. Inget märkverdigare än så men ack så avkopplande. Att bara få sitta och prata strunt i lugn och ro, skratta, äta god mat och bara vara. Vilken lycks! Det är någonting som alla hemmamammor borde få gör åtminstone en gång i månaden. För det tycker jag vi är värda.

Vi besökte restaurangen Tintå i Åbo. Ett super mysigt litet ställe med god mat och bra atmosfär. Ett ställe jag verkligen vill rekommendera.

Idag skall jag iväg på en föreläsning om inridning av hästar, hur hålla hästen motiverad vid träning m.m som Stella Hagelstam håller. Här kan ni som kan finska läsa programmet. Föreläsningen hålls på finska.  Hoppas jag hänger med, mina finska kunskaper är inte de bästa.

5 kommentarer:

Jessica sa...

Du har sååå rätt. Därför har vi med några börjat med "syjuntta". Träffas en gång i månaden hos någon (turvis) och äter något gott och snarvlar. Ser alltid så framemot dessa träffar och försöker alltid ordna så jag kan gå på dem.

Lilla K sa...

Jo visst sku vi alla behöva lite sånt nu och då. Kanske som Jessica säger, borde man starta en sån "syjuntta" bara för att få orsak att komma bort en stund :)

Unknown sa...

Så sant det är alla mammor värda! Jag brukar åka in till Åbo med min vännina nu som då och gå på bio och sedan sitta och dricka capuccino och prata. För mig är det så skönt att komma ut ibland och sitta och umgås. =)

Fru Z sa...

Så sant sååå, nu är det bara att se till att få egentiden inprickad - i väntan på "syjunttan" ;)

Fru Z sa...

Så sant sååå, nu är det bara att se till att få egentiden inprickad - i väntan på "syjunttan" ;)