1 februari 2015

Bönder vet hur man ställer till med fest

I går hade vi äran att få gå på golf-bast-middag  tillsammans med andra hö och halm kunder och sammarbetspartners. De var våra "grannar" som ställde till med fest och kl 13 i går åkte vi iväg med buss till Rimito.
Festen började redan i bussen med stark "värmande" dryck och väl framme blev det mellanmål innan vi begav oss ut på golfrunda alá farmers d.v.s farmersgolf.

Med många tävlingsinriktade bönder och hästmänniskor blev det en skojig runda med många försök till distraktioner och mycket skratt. Efter några timmar ute i snöovädret var det sedan dags för rökbastu och bad i baljan.

Efter ännu mer dryck och ännu mer skratt fick vi avnjuta en underbar middag som bestod av bakpotatis, sallad, dippsåser och kött av olika slag som vi själva grillade så hela lokalen fylldes med rök. Extra gott var värdparets egna nötkött. Resten av kvällen bestod av prisutdelning och umgänge i ett glatt sällskap.


Det var ljust då vi startade...


...och mörkt då vi slutade.


 
 
TUSEN TACK WILLBERGS FÖR EN SUPER ROLIG DAG OCH KVÄLL.
DET HÄR LEVER VI LÄNGE PÅ.
 
Här kan ni läsa mer om stället vi besökte och farmersgolf. Ett super trevligt ställe som är värt ett besök

1 kommentar:

Fru Z sa...

Åh verkar som ni haft en hel del kul på festen!! Det var ni minsann värda** Hoppas ni kryar på er snarast och hålls sedan friska - inget vidare med detta av&ann insjuknande!! Bamsekraimisar*