24 januari 2015

När barnen själv får välja

Det blir lång paus mellan inläggen märker jag. Har svårt att få tiden och orken att räcka till. Oroliga nätter, tidiga mornar och massvis med jobb gör sitt.

Idag var vi hela familjen in till stan för att göra några små inköp. För en gångs skull gick det hela någorlunda smärtfritt och vi hade det riktigt roligt tillsammans. Jag kan lova er att det inte är det lättaste att hålla tre små barn på gott humör då det ska rännas in och ut i affärer.

För det mesta är det vi vuxna som väljer barnens kläder eller lyckas "lura" barnen att välja det vi vill att de ska välja. Idag fick Isak välja helt själv vad han ville ha. Ja, om vi säger så, så hör det här inköpet inte till mina favoriter. Som tur är så behöver vi inte visa oss bland med folk på det här viset. Har en överlycklig pojke här hemma och det är ju ändå mycket mer värt än några dumma kläder.

 
En skön lördagkväll till er alla!
 

1 kommentar:

Fru Z sa...

Ååh sötisen, vilken ljuvlig bild på din lilla grabb!! Förstår exakt vad du menar när vi talar klädval till grynen - men visst kan de bra få välja själva sin pyjamas om så önskas ;) Kram!