22 februari 2014

Här råder full kaos

Det där med att måla om bokhyllan i arbetsrummet och fixa lite fint spårade ur totalt. Nu är hela huset upp och ner och istället för att måla bara bokhyllan blev det några möbler till som fick sig en stänk färg.

Målet var att ha ordning i arbetsrummet tills Gusse skall tillbaka på jobb d.v.s i övermorgon. Det blir att jobba hårt i morgon om det ska lyckas och tyvärr har jag inte lyckats hitta det tyg jag tänkt mig så hur som helst blir det ändå inte riktigt färdigt. Nå, vi är på god väg i varjefall, dessutom skall rummet renoveras i något skede och då ska ändå alla väggar rivas och golvet isoleras. Det här blir en tillfällig lösning.

3 kommentarer:

Tanja sa...

Hihi! Det går lätt så att en sak leder till en annan och när man försöker reda upp blir det först bara kaos. Men det är värt besväret sen när det är gjort!

Fru Z sa...

ÅÅh, vad fin "möbel"! Kommer bli så himla fint i ert arbetsrum!! Hmpf - inte så kul om Kalklitir inte är så pop på möbler..själv har jag bara målat en hylla än så vet inte slitstarkheten.. men kan tro jo att den "flagnar" lite då den är kalkbaserad! Hoppas de löser sig!

hos familjen vanlig sa...

Hahaha det blir lätt så :) här har jag inlett projekt måla köksvägg och vips är hela huset uppochner. Men det gäller att passa på när man vet att det inte väntas gäster på några veckor!