17 maj 2012

Tidsfördriv en grå dag

En regnig och grå dag som denna passade jag på att sortera barnens kläder. Kan lugnt konstatera att vi inte har några babyn i huset mer. Titta så många lådor med barnkläder som jag borde sälja på loppis.


Ha en skön torsdagkväll!

4 kommentarer:

Tanja sa...

Vi ska på ultra på måndag och efter det vet vi hoppeligen vilken sort som ligger i magen och gror. Jag är intresserad av att komma och titta på lite babykläder om du har såna. :)

Fru Z sa...

Oj vad duktig du varit!! Kan handla bort tösens kläder om du vill - så behöver du inte sälja dem på loppis :D Köper mer än gärna begagnat!! Kan ju hoppas på att Tanja har en lillgrabb i magen så får du allt bort!!

Bland hö och halm sa...

Ni är välkomna och komma och kolla om det är något som passar. De är storlek 50 - 86 både pojk- och flickkläder. Dom största storlekarna endast pojk. Om ni nu vill ha något därfrån är en annan femma för de sötaste kläderna måste jag ju bara spara;)

Det var svårt att att plocka bort kläderna och inse att man inte har någon baby mer.

Juanita sa...

Wow, du har varit duktig! Tycker det är så tidskrävande detta med att plocka undan kläder, o då måste man ju trots allt göra det rätt ofta... Men helt bra att använda en grå regnvädersdag till sånt!