1 december 2013

Dagen efter

Då alla idag visar sina fin adventsljusstakar så är jag lite dagen efter och tänkte visa lite bilder från igår. Igår firade vi lilla jul här i Finland. Lilla jul firas alltid lördagen innan första advent och är lite som en mini julafton.

Vi började dagen med att hämta in en lillajulsgran och dekorerade den med fina kulor och vimplar. Sedan var det dags för pepparkaksbak med syrran.

 
Efter att vi ätit middag beslöt vi oss för att bada och sedan ha pyjamasmys. Barnen dekorerade sina pepparkakor och under den tiden smög tomtens små hjälpredor omkring och vi hittade några paket under granen.
 
 
 
Resten av kvällen mös vi i soffan och åt en massa gott och barnen lekte med sina nya leksaker. När barnen gott och lagt sig spenderade vi halva natten med att få färdigt adventskalendern till idag.
 
 
 
Ett försenat GOD LILLA JUL!
 

2 kommentarer:

Ninette sa...

Ser supermysigt ut och är avis på er riktiga julgran! fast jag försöker att intala mej att mina fejkgranar är lika fina... men det är dom ändå inte ju!

Fru Z sa...

Åååh vad mysigt ni verkar ha haft det!! Avis* Vi hann inte alls med lilla juls mys i år, på det sätt jag tänkt mig - nästa år sen!