12 oktober 2013

De första kläderna

Idag har vi varit på shoppingrunda. Högst uppe på listan stod de första kläderna till babyn. Jag hade redan via nätet kollat in Kappahls newbie-kollektion och bestämt mig för en overall med kanin på. Den fanns i en neutral färg vilket hade varit utmärkt då vi inte vet om bebben är en flicka eller en pojke. Typiskt nog fanns endast den rosa varianten kvar. Eftersom jag blivit stormförtjust i overallen beslöt vi oss för att köpa den rosa och blir det inte en flicka så får vi ge bort overallen till någon liten tös. Köpte även nutralfärgade plagg så bebben behöver inte åka naken hem från BB.

 
Ja, vad tror ni det blir för sort, flicka eller pojke? Filippa är av den bestämda saken att det är en babypojke medan Isak tror stenhårt på att det är en flicka. Hur som helst är bebben välkommen.
 
När vi en gång var i gång passade vi på att köpa lite toppar till Filippa.
 
 
Till Isak blev det en skinjacka  och ett par blåa gympadojor (det är endast blå skor som duger åt herrn för tillfället) Till min stora fasa valde Isak en blå Angry Bird pyjamas. Kan bara inte gilla dessa kläder med trycka av Angry Birds, Blixten McQueen och alla konstiga robotar och monster men av någon anlädning tilltalar de barnen.
 
 
Ha en skön lördagkväll!

4 kommentarer:

Tanja sa...

Härliga kläder allihop! Jag gissar på flicka. Vet inte varför men det bara känns så. :)

Anonym sa...

Varför i all världen kan inte en pojke ha en grådaskigt rosa sparkdräkt? Tycker den färgen ser väldigt neutral ut, men även om den vore grisskär eller knallrosa så är det väl ingen som sagt att en pojke inte kan ha den?

Bland hö och halm sa...

Jo, visst kan en pojke ha rosa men jag vill inte ha rosa till min pojke om det blir en. Var och en väljer själv vilka färger man använder till sina barn.

Skriv gärna under Era kommentarer med namn. Jag står också för allt jag skriver här på bloggen. Tack!

Fru Z sa...

Åh vad fina kläder* Verkligen! Mmm...snart snart är bebben här oberoende om det är en tös eller grabb :)