21 januari 2012

Ledig dag för mamma och pappa

Jag och min man fick båda två presentkort till olika klädaffärer i julklapp. Så nu ordnade vi med barnvakt och åkte till stan för att shoppa. Det som jag trodde skulle bli en lugn och skön dag blev ett enda spring. Då man så sällan hinner åka någonstans allra minst utan barn så blir man plötsligt helt förvirrad och tom i huvudet då man har lite egentid.

Är världens sämsta klädshoppare, får ångest bara jag ser en klädaffär. Skulle absolut vara i behov av en stylist. För vilken annan snart 35 åring handlar kläder på barnavdelningen???
Hur som helst så köpte jag två tunikor från barnavdelningen. Till mitt försvar vill jag bara säga: de är ju faktiskt praktiska då man har små barn. Ja, och så köpte jag också ett par byxor och en T-shirt i en klädaffär för vuxna.

Som sagt dagen var inte så lyckad. Hem kom vi med mer kläder åt barnen än åt oss själv. Får göra ett nytt försök en annan dag.


Det här töntiga kortet på mig är ett försök att förstå hur min kamera fungerar. Ännu har jag mycket kvar att lära. Ja borde absolut ha anmält mig till fotokursen som creatella ordnade, men nu är det försent för det. Om jag inte fattar mig på kameran så fattar jag mig ännu mindre på fotoredigeringsprogrammet så det här fotot var resultatet av ett mindre lyckat försök.

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Kom på nästa kurs! :) Om de som var med idag tycker att de lärt sig något- så ordnar jag en ny!
Söt är du, fast du klär dig i ett hästtäcke eller vad som helst:D

Sandra sa...

Du borde åka till typ Indonesien o shoppa, där får jag alltid ta XL, eller nöja mig med att de säger att de nog inte har min storlek :D

Bland hö och halm sa...

Ja, Sandra det skulle ju vara nåt. Fast där är man väl för stor upptill ;)så skulle nog också få kommentaren att de inte har min storlek. Men värmen skulle inte sitta helt fel

Bland hö och halm sa...

Det ska jag göra bara tiden passar :)
Ha, ha..tänkte först att du menade att tunikan såg ut som ett hästtäcke och det gör den ju nästan =)

Fru Z sa...

Vad fiin tunika du fyndat!! Ser nog inte ut som det vore barnavdelningens ;) Bättre lycka till nästa gång med den egna shoppingen!