18 januari 2012

Bättre sent än aldrig

För ca ett år sedan fyndade jag för en strunt summa två tyger i Ikeas låda för resttyger. Redan då visste jag vad jag skulle ha tygerna till det ena skulle bli en julduk och det andra kuddfodral.
Julduken var det bara att fålla kortsidorna på så den blev färdig för användning till jul.

Kuddfodralen var det annat med. Eftersom jag tycker att tyget är lite juligt hade jag tänkt att tyget skulle pryda soffkuddarna till jul. Ja och det fick det väl men tyvärr halvfärdiga. Han sy ihop fodralen innan jul men inte fixa knappar och knapphål så kuddarna fick stå med ryggarna utåt i soffan. Inte så snyggt.

Idag tog jag äntligen mig i kragen och sydde snabbt dit knapphålen och knapparna.
Här har ni resultatet :


Kuddarna får nog ha den här juliga klädseln ett tag till för jag har ingen lust att se på de gamla kuddfodralen just nu. Vi får hoppas att jag hittar ett nytt tyg till kuddarna innan våren är här.

4 kommentarer:

Lilla K sa...

Vad fina de blev, och bättre sent än aldrig :) Här är också de juliga kuddarna kvar i soffan fast allt annat juligt är bortplockat. Väntar på att inspirationen sku infinna sig så att jag sku få sytt två nya kuddar och ta fram två gamla och stryka dem...

Fru Z sa...

Ååh vad fina de är!! Det är JUST sånthär som jag varken kan eller skulle ha tålamod med! *Avis* Jag tycker inte alls de är för juliga, hur ljuvliga som helst att ha framme året om!

Bland hö och halm sa...

Tack =)

Bland hö och halm sa...

Tack! Ha, ha tålamod finns här nog inte och det finns inte en sömm som är rak. Men strunt i det. Gör som jag stampa på gasen och kör. Slår vad om att du kan fixa till ett par sådana här kuddar =)