26 november 2014

Ett års fotografering

Här om dagen åkte hela familjen tillsammans med Camilla och hennes son Thomas ut till Qvidja gård för att ta Lovas ett års foto. När vi en gång var i gång passade vi på att ta enskilda foton på barnen samt familjefoto.

Vi valde Qvidja som fotograferingsställe då det är en väldigt unik miljö och Gusses barndomshem. Det är också stället där vi förlovade oss, hade vår bröllopsfest och Isak döptes. På Qvidja finns många fina minnen.

Fast nästan alla i familjen mer eller mindre var ordentligt förkylda och det var svinkallt i den stora salen gick fotograferingen över all förväntan. Barnen betedde sig exemplariskt vilket inte skett på evigheter. Det blev en helt super fotosession och jag kan inte vara mer än nöjd.

Vi väntar med spänning på att få se slutresultatet. För att stilla vår nyfikenhet var Camilla snäll och skickade oss ett smakprov som jag fått lov att dela med er här.

Här kommer också några mindre lyckade bilder som jag knäppte i all hast.

Kika in hos Camilla på sidan http://www.creatella.fi/ och boka en fotosession med henne. Jag lovar att ni blir nöjda. 
 
Foto Camilla Hynynen http://www.creatella.fi/

Tack Camilla och Thomas för en super kul fotosession.
 

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Söta ni! det var kul- kallt, men kul. Och framförallt torrare och trevligare än en utefotografering :)

Malin sa...

Härligt familjefoto! Verkligen fint!

Ninette sa...

Åh så fint foto på hela familjen! Det är en bedrift det, att lyckas få alla barn att samarbeta när man har en sån fotografering, tror inte vi skulle lyckas! Vilken fantastisk stämning det verkar vara där i qvidja!