7 april 2013

Ordning & Reda

Nu blev det en lång bloggpaus igen men det kan inte hjälpas har en heldel att stå i och dagarna bara rinner i väg.

Helgen kom och gick i en hast. Har hunnit med både fotokurs och barnkalas. Ett hektiskt men roligt veckoslut.

Nu till det jag tänkte visa. för ca en vecka sedan fick vi äntligen upp en griffeltavla och brevfack i köket. Har varit så irriterad på att inte ha ett bra ställe att lägga räkningar och andra viktiga grejer som kommer på posten. Men nu har Gusse och jag varsitt fack och så har vi ett för alla jorbukspapper. Det fungerar hur bra som helst och på griffeltavlan kan man lägga till grejer till handlingslistan vart efter saker och ting tar slut.


Nu har vi koll. Har du det? Och vart lägger ni alla viktiga dokument som kommer på posten.

4 kommentarer:

Ninette sa...

Oj, vad fint det blev! Vi har en låda i köket som vi slänger allt i, sen arkiverar jag det allteftersom. Har också griffeltavla som du vet, och den gillar jag massor och använder massor! sku va bra med såna där brevfack, men vi har tyvärr inte plats för det i vårt kök.
Ska bli kul att se hur det ser ut på riktigt, ses om några dar hoppas jag! (bilskrället funkade inte idag, men jag hoppas n får det fixat till imorgon)

Linnéa sa...

Hej,
hitta dig vid Tant Ninettes blogg. Vilken fin griffeltavla när den är sådär rejält stor. Praktisk. Har du målat med svartatavlan färg?
Hejdå.

Bland hö och halm sa...

Hej!
Kul att du hittade hit =)
Ja, vi har målat med vanlig svart griffelfärg. Tavlan är lätt som en plätt att göra.
Åsa

hos familjen vanlig sa...

Jättesnyggt, vi har byggt in två köksskåp i ett hål i väggen, där lägger vi alla papper. När vi får det färdigt har jag även tänkt måla luckan med griffelfärg :)