28 februari 2013

Resultat

Skrev tidigare om hur vi måste ta en hel massa prover på vår Isak då han varit så sjuk det senaste 1,5 året. Här kan ni läsa det inlägget.

Idag var det besök hos läkaren för genomgång av alla provsvar. Alla svaren var negativa det vill säga det är inget fel på vår lilla kille. Det känns jätte skönt att Isak är frisk men samtidigt finns det ett litet frågetecken kvar. Varför har han varit så sjuk? Svaret på den frågan lär vi aldrig få veta. Vi får finna oss i att vi har en extremt infektionskänslig pojke och hoppas på att det så småningom växer bort. Nu har vi gjort allt vi kan för den här gången och hoppas på många friskdagar det kommande åren.


Och efter det här lär jag väl få leva med stämpeln "nojig morsa" men det är väl bara att ta för vem ska se till barnens bästa om inte föräldrarna.

4 kommentarer:

Tanja sa...

Skönt att höra att allt var bra! Inte ska du känna dig nojig. Det är vi väl alla mer eller mindre när det gäller våra barn. Det är viktigt att få saker och ting utrett så att det inte kommer fram något senare och att man sen ångrar att man inte kollade upp tidigare.

Nu får vi hoppas att Isak haft sin beskärda del av sjukdomar och får vara en friskare kille.

Ninette sa...

Välkommen i gänget! (nojig morsa-gänget alltså!) Skönt att det inte var nåt, och då kommer han nog säkert att bli bara friskare med åren! Så har det gått med våra pojkar i varje fall.

Veronika sa...

Härligt att höra! Det vore väl konstigt om du inte blev nojig när han varit sjuk så mycket. Superstarkt av dig att få allt kollat! Kram Veronika

Louise sa...

Skönt att höra. Kram till pysslingarna