18 november 2012

Kalastillbehör

Det var inte lätt, kan jag säg att få tag i servetter och annat rekvisita med Babartema. Letade med ljus och lykta och det ända stället som hade Babarprodukter fanns i Sverige och levererade inte till Finland.

Vi hade tur. Gusses faster skulle hälsa på sin dotter som bor i Sverige så vi kunde använda hennes adress och få produkterna levererade dit och sedan hem transporterade med faster. Tusen tack P för att vi fick använda er adress och M som såg till att allting kom till Finland. Isak var så glad över Babargrejerna.


Här är en affärsidé för den som som funderar på att starta eget, en affär med kalastillbehör med lite annorlunda teman än de som just nu är pop i vanliga butiker. Kika in här de har allt för barnkalaset men man måste ha en adress i Sverige för att kunna beställa.

1 kommentar:

Pernilla sa...

Hej Åsa,
Isak verkar ha fått ett toppenkalas och som sagt, det var inga problem med att leverera varorna. Behöver du mer så säg bara till. Och tack för tipset angående Kalastillbehören - den sidan ska jag titta mer på då det blir kalasdags!! Ha det bra!