9 oktober 2012

Foton i mängder

Dagarna går och går och jag hinner inte riktigt med. Det märks att dagarna blivit kortare och dagens ljusa timmar vill inte riktigt räcka till.

Här om dagen anlände ett stort paket innehållande runt 600 fotografier. Efter att ha läst om hur flitig Caroline var som plockade in alla kort i album kände jag att vi åtminstone kunde ta oss i kragen och beställa hem fotografierna.

Känner jag mig själv rätt kommer de flesta kort ligga kvar i lådan ett bra tag till. Nåja, nu finns ju bilderna i varjefall till pappers och inte bara på datorn.


Hur brukar ni göra med Era bilder?

5 kommentarer:

Ninette sa...

Våra bilder finns kvar på datorn ännu, men sorterade i mappar tack och lov! väntar på bättre ekonomiska tider, sen ska jag beställa fotoböcker. Du är duktig som hunnit ikapp med fotona! jag har flera år av foton att komma ikapp med...

Bland hö och halm sa...

Ikapp och ikapp...de är framkallade det är allt. Skulle jag vara rustad med tålamod så skulle jag beställa fotoböcker =)

Fru Z sa...

Oj så mycket bilder!! Duktigt kirrat!! Inte måste man ha dem i album - kan ju hänga upp ett lite här som där eller göra ett fotokollage!? Fin dag till dig!

Juanita sa...

Vad många foton du beställt, en bra bit längre än jag kommit! Vi har de flesta fotona i datorn-tyvärr inte i mappar- men några framkallade som finns i ramar runt om i huset! Lycka till m albumen, några foton nu o då så blir du klar småningom! :)

hos familjen vanlig sa...

Duktiga du! Har en tjej på tre år och har inte framkallat bilder sen hon var ett halvår... och inte ens dem har jag satt in än :) men de jag har är sorterade så jag skulle ju kunna börja med att sätta in 10 kort om dan eller så....