7 september 2012

Ryggväska

Då vi senast besökte Mumindalen fick Isak en Muminryggsäck. Vi tänkte att den kunde vara bra att ha extrakläder i då Isak skall till parken eller att ha matsäcken i då han skall på utfärd.

Trots att jag är "dagistant" och mer eller mindre varje gång jag går på skogsutfärd med dagisbarnen suckar över alla ryckväskor som inte sitter bra på barnen så kom jag mig aldrig för att kolla väskan desto noggrannare. Väskan saknar den där remmen som man knäpper fast fram till så att väskan sitter bättre och gör så att axelbanden inte glider ner så lätt.

 

Som tur är har man arbetskolleger som förser en med goda råd. M kom med tipset att "klipps" eller vad det nu heter som man har och fäster i overallen och vanten så att man inte tappar bort vantarna ifall barnet drar dem av sig även fungerar bra att använda på ryggväskan så att axelremmarna hålls på plats. Det är väl värt ett försök och skall snarast inhandlas.

6 kommentarer:

Ninette sa...

Bra idé! vi gjorde samma med bilbarnstolen när en av ungarna hela tiden insisterade på att pilla bort bilbältet. Dom är minsann användbara dom där små klippsgrejerna!

Fru Z sa...

Oj vilket bra tips! Skall minsann inhandlas hit hem osså :) Fin dag till dig*

Jessica sa...

Jag har varsitt klips åt er om ni vill ha (bara jag gräver fram dem). Köpte då Liam var liten för vantarna, men tog aldrig i bruk dem. Bra idé är det minsann!

Bland hö och halm sa...

Tack Jessica det tar vi gärna emot. =)

Jessica sa...

Kiva, då ska jag leta fram.

Unknown sa...

Ja dessa ryggsäckar det är svårt att hitta bra ryggsäckar för barn. Essam har en super ryggsäck som hans mommo köpte i Sverige från stadium blå/svart rutig med alla remmar och grejs som behövs för att den skall sitta bra på ryggen. Speciellt viktigt nu då han faktiskt måste bära den på ryggen själv med alla bytes kläder och grejs då han åker med bussen. =)

Vi ses på jobb!=) söt bild på Isak