6 augusti 2012

En superduper lördag

I lördags var det Boundbirs´n som jag skrev om här. För första gången jobbade jag inte som volontär under dagen så jag hade tid att gå omkring på marknaden som helt vanlig besökare. Det var hur kul som helst och barnen älskade det.Vi tittade på djuren och kollade hur man skor en stor shirehäst. Vi gick på marknaden där vi köpte vitlök och ärter. Jag  kom på senare att vi absolut även borde ha köpt hem färska grönsaker. Isak tyckte det var jätte intressant att få se på då de gjorde fågelholkar och stod länge och tittade.


Vi njöt av den goda maten inne i tältet och samlade våra krafter för att orka resten av dagen. Sedan hoppade vi i höet och kollade in alla traktorer och tittade på birs race pulling d.v.s traktorer som tävlar mot varandra.


Det var en händelserik dag och barnen var trött och belåtna. Dagen till ära hade barnen på sig sin fina T-shirts som de fått av mormor och morfar. "Bonde på tillväxt"

På kvällen fick barnen bli hemma med mormor och morfar medan vi åkte på ladudans där den fina glada stämningen fortsatte.

Tack Birsgänget för en super rolig dag!

Kika även in hos Ninette där hon berättar så fint om sina upplevelser från årets Boundbirs.

1 kommentar:

Fru Z sa...

Vilka fina bilder du tagit & ni hann minsann med mycket program under dagen!!