20 mars 2012

Väntar & Väntar

Om ändå den här snön kunde försvinna så att man kunde ta krattan i hand och ta tag i vårstädningen där ute. Fy så hemskt det ser ut på vår gård. Det som göms i snö kommer fram i tö eller hur man nu brukar säga.

Det finns i varjefall hopp. Myrorna arbetar som tokar i sin stack, fåglarna sjunger och jag hittar fler och fler knoppar som tittar fram.


Då jag var ute i solen passade jag på att skynda på våren lite och plocka in några kvistar. Om jag minns rätt så borde snart gula blommor spricka fram och pryda mitt hem.


I lördags öppnade barnklädsaffären Lilla Loppan sina dörrar. Kul med en barnklädsaffär i vår lilla stad. Jag passade förstås på att kika in där då jag hade vägarna förbi. Där fanns massor med fina kläder men även lite leksaker. Den här fina hinken och kannan fastnade i min hand.


  Ha det bra i solen!

3 kommentarer:

Fru Z sa...

Vilka fina grejer du fyndade på Lilla Loppan! Hade såå velat ta en sväng förbi där men mådde dåligt genast på förmiddagen och därmed uteblev det! Vackra kvistar du fyndat! Inte så tokigt alls med lite vår inomhus & gult blir ju fint lagom till påsk*

Lilla K sa...

Här finns också några kvistar inne som jagväntar på att ska bli gröna. Härligt med gula blommor till påsken! Och fin hink och kanna du hittat. Dom sku passa bra hos oss också för det kryllar av myror på gården, och på ett vis är det väl bra för man brukar slippa ormarna då :)

Bland hö och halm sa...

Ja, visst är de fina =)
Sarah, tyvärr tror jag det är en myt det där om ormar och myror. Vår gård är en enda myrstack men här finns också ormar. Stallet lockar visserligen till sig sin beskärda del ormar.