25 mars 2012

Lasten liikunnan ihmemaa

Idag gjorde hela familjen tillsammans med min kompis och hennes flicka ett besök till Lasten liikunnan ihmemaa i Kuppis idrotshall. I Kuppis idrotshall ordnar Åbo stad varje söndag kl 16.30 -19.00 (15.1-6.5.2012, inte 8.4 o.15.4) möjlighet för 1-12 åriga barn att tillsammans med en vuxen få röra på sig i lekfull form. Där finns allt från studsmatta, stora mjuka byggklossar, balansgång, bollar o.s.v. Det är helt super kul och dessutom helt gratis.

De ni skulle vara någonting för Pargas stad att ordna i vår idrotshall eller högstadiets gymnastiksal.


Dagarna springer iväg och jag har svårt att hinna med bloggande men jag skall försöka att vara aktiv.

4 kommentarer:

Byggare-Mom sa...

Vad kul det ser ut! Vi har också tänkt åka på det sååå många gånger (redan medan vi bodde i Åbo), men än har vi inte blivit färdiga. Konstigt att det är så "lätt" att ta sig till HopLop som ju är allt annat än gratis. Konstig är man :) Måste nog försöka pricka in ett Kuppisbesök nu någon helg framöver - barnen brukar sussa sött efteråt. Och jo, något liknande hit till Pargas också, tack!

Jessica sa...

Vi har liksom Byggare-Mom många gånger tänkt att vi ska åka, men aldrig har det blivit av. Ni måste dra oss med nån gång eller så skickar vi gubbarna med barnen dit :)

Bland hö och halm sa...

Ja, ni måste verkligen åka dit =)
Jessica vi får försöka pricka in någon söndag snart

Juanita sa...

Vi har varit dit några gånger o barnen storgillar det!!! Synd nu att jag jobbar på söndagskvällar för J vill inte fara dit m alla 3 tror jag... Nästa år igen kanske ;)