1 januari 2012

Nyårs firande

Här har vi firat ett lugnt men mycket trevligt nyår. Vi hade våra goda vänner över på middag. Vi hade super skoj men p.g.a jobb kunde de inte stanna så länge.

Vi åt köttfondue serverat tillsammans med hemgjorda franskisar (pommes frites), sallad, syltlök, mini saltgurkor och tre olika såser. Jätte gott var det.

Efter att vi ätit gick vi ut med barnen för att skjuta lite raketer. Isak var inte rädd som förra året. Nu sa han bara: "pam sa de" =).
 Då vi skjutit våra raketer gick vi in för att äta efterrätt. Vi hade gjort det enkelt för oss och bjöd den här gången på olika smakers glass med kola- eller chokladsås. Då vi ätit var det tyvärr dags för vår gäster att åka.

Barnen kröp i säng och vi föräldrar slappade på soffan. Vid tolvslaget gick vi upp till övrevåningen där vi beundrade fyrverkerierna från fönstren i övre hallen. Vi hade bra koll över Pargas där vi stod.. Vi såg dock endast de höga och största raketerna. Sen tackade vi för oss och kröp i säng.

Nyårsdagen började som vanligt med stallsysslor. Ja, då de flesta myser och tar det lugnt på morgnarna så är jag ute i stallet och grejar.

Det nya året till ära började vår dotter åla sig fram åt. Nu finns det ingen väg bakåt mer utan vi blickar framåt mot ett nytt år och nya utmaningar.

Inga kommentarer: